Afbeelding
vrijdag 22 maart 2019, 11:00

Zesde dorpsquiz Nieuw-Vossemeer in de startblokken

NIEUW-VOSSEMEER – Vanavond - vrijdagavond 22 maart wordt in gemeenschapshuis De Vossenburcht de zesde ‘dorps-heem-quiz’ van Nieuw-Vossemeer gehouden. Dertien teams binden dan de intellectuele strijd met elkaar aan en zullen uitmaken wie de meeste antwoorden weet in de verschillende categorieën.

De vragen hebben betrekking op het wel en wee van Vossemeer en omgeving. “Er zijn ook vier groepsopdrachten. De uitslag daarvan en alle overige antwoorden kunnen er voor zorgen dat het betreffende team als winnaar uit de bus komt. Dat betekent op de foto met de Majoor Burkebeker en natuurlijk de eeuwige roem”, zo belooft Jan Knuit namens de organisatoren.

Het belooft opnieuw een spannende, leerzame, maar zeker ook gezellige avond te worden. Bij de eerste vier edities van deze quiz eiste het team van het A.M. de Jongpark de eer op, vorig jaar bleek het team van basisschool Merijntje het sterkst. Wellicht kent de vijfde quiz op rij een nieuwe winnaar. Dit wordt vrijdag zo tegen middernacht duidelijk. Het spektakel begint om 19:30 uur, alle belangstellenden zijn welkom om de teams in actie te zien en tal van wetenswaardigheden over Nieuw-Vossemeer en haar regio aan de weet te komen.

Uit de Steenbergse Courant