Afbeelding
zaterdag 23 maart 2019, 10:00

Dinteloords Vandenhil.com officieel verkooppunt voor glasvezelnetwerk in de kernen

DINTELOORD – Het telecombedrijf Vandenhil.com uit Dinteloord is tot 6 mei het plaatselijke verkooppunt voor het glasvezelnetwerk dat Glasvezel Buitenaf nu ook in de kernen Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Kruisland, De Heen, Lepelstraat en Stampersgat wil aanleggen. Glasvezel Buitenaf is het bedrijf dat dit ook in het buitengebied van de gemeente Steenbergen gaat doen.

In tegenstelling tot de bewoners van het buitengebied betalen inwoners van betreffende kernen geen éénmalig bedrag als zij zich voor 6 mei willen aansluiten. Dit komt omdat de kosten binnen de bebouwde kom voor Glasvezel Buitenaf veel lager zijn en het aantal mogelijke aansluitingen veel hoger. Wel is de voorwaarde om het project te laten doorgaan dat minimaal 35 procent van de inwoners zich aanmeldt.

Nu of nooit

“Wij waren zelf aanvankelijk sceptisch, maar na een grondige studie van de mogelijkheden zijn we tot de conclusie gekomen dat er een enorme kans ligt voor Dinteloord en de andere kernen om een stap voorwaarts te zetten. Een stap die elk dorp klaar maakt voor de toekomst”,zo vindt Pieter van den Hil
van Vandenhil.com. 

“Het is echter wel nu of nooit, met een investeerder die er nu geld in wilt steken”. 

Steeds hogere snelheden nodig

“Aanmelden is een verstandige zet”, zo vervolgt Pieter van den Hil. “Een glasvezelnetwerk is veel stabieler en er kunnen hogere snelheden worden gehaald dan via telefoonkabel of televisiekabel. In deze en toekomstige tijden – waarbij HD en 4K beelden gewenst zijn en waarbij zaken steeds meer in de ‘Cloud’ gebeuren – zijn hoge snelheden en een grote stabiliteit cruciaal”.

Nu plaatselijk advies en ondersteuning

Met Vandenhil.com als plaatselijk verkooppunt hebben belangstellenden voor glasvezel een voordeel. “Wij geven deskundig advies. Dat is voor onze klanten kosteloos. We werken via ons bedrijf dagelijks met de technieken rond internet en telefonie en weten dus alle ins en outs. Daarbij kunnen we aanmelders exact uitleggen wat ze moeten doen en waarvoor ze het beste kunnen kiezen”. Er is nog een voordeel om in de winkel van Vandenhil.com aan te melden. “Om het project een extra boost te geven ontvangen aanmelders – als het project doorgaat – bij ons een cadeautje: ze kunnen kiezen uit 25 euro korting op een bestelling bij Kruidenthee.nl of 25 euro korting op een bestelling of installatie op het gebied van telefonie, internet of wifi, die wij als Vandenhil.com aanleggen”.

Wie meer informatie wenst of zich direct wil aanmelden kan dit doen via de winkel van Vandenhil.com in de  Westzijstraat of via de website: www.vandenhil.com. Aanmelden is gratis.

Uit de Steenbergse Courant