vrijdag 7 juni 2019, 17:00

Prinsenland 1 speelt morgen thuis tegen Zaamslag

DINTELOORD - Het einde van het seizoen nadert. Prinsenland 1 is 3de geëindigd in hun competitie Zuid1 3b. Hierdoor was het nacompetitie schema vastgesteld op 2x uit, 1x neutraal terrein. De eerste wedstrijd tegen Tholen is achter de rug en volgens de trainer Daan Uithof terecht gewonnen. Er volgt nu nog een belangrijk duel tegen Zaamslag. Dat gebeurt in Dinteloord.

Uit de andere eerste nacompetitie ronde is Zaamslag als de bovenliggende partij uit de strijd gekomen ten koste van D.F.C. Zaamslag (de oudste voetbalvereniging van het land opgericht in 1883) uitkomend in zuid1 3A eindigde 4, maar door een 3de periode te behalen spelen ze ook nacompetitie.
Dit laatste is reden voor de KNVB om het speelschema te wijzigen. Prinsenland 1 speelt thuis tegen Zaamslag i.p.v. uit. Voor promotie naar de tweede klasse moet ook, net als de wedstrijd tegen Tholen, gewonnen worden. De Dinteloorders kunnen daarom het broodnodige support van publiek hard gebruiken. De hoop is dan ook dat belangstellenden hun weg naar sportpark ‘De Molenkreek’ zullen vinden. De wedstrijd begint om 14:30.

Uit de Steenbergse Courant