Afbeelding
dinsdag 23 juli 2019, 21:50

Kleine Tour Steenbergen gaat voor de 50e keer van start

STEENBERGEN - Het aftellen is begonnen. Nog een kleine 2 weken en dan gaat de jubileum editie van de Kleine Tour Steenbergen van start: de 50e Kleine Tour! De 216 rennertjes, de vele vrijwillig(st)ers en ploegensponsoren zijn nu bezig met de laatste voorbereidingen.

Ook Miss Marit heeft er natuurlijk al veel zin in. Dit jaar zullen Grond- en transportbedrijf A. van Tilburg BV en Verbeek Boomkwekerijen voor de eerste keer aan de start verschijnen. De tour start op maandagmiddag 5 augustus in en rond zwembad de Meermin. Iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. Het zal een bijzondere Kleine Tour gaan worden.

Voor de rust in Stampersgat worden nog ouders gezocht om mee te helpen. U kunt zich aanmelden via info@kleinetour.nl

Er is ook minder leuk nieuws te melden: de zijspantocht zal vanwege te weinig aanmeldingen van motorrijders mét zijspan helaas niet doorgaan. Mochten er toch nog motorrijders zijn die  vrijdag mee willen rijden met de Kleine Tour. Meld u aan via info@kleinetour.nl . 

Zaterdagavond 3 augustua zal er om 19.00 uur een dienst gehouden worden in de Vredeskerk. Uw misintenties kunt u doorgeven aan arco.akkermans@ziggo.nl of voor aanvang van de dienst.

Meer informatie vindt u op www.kleinetour.nl.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant