Afbeelding
maandag 21 oktober 2019, 14:00

Mannen van Hof van Nassau in de watten gelegd

STEENBERGEN – Twee verzorgenden in Hof van Nassau – Monique en Babette – zijn in opleiding toto Verzorgende IG/MZ. Voor hun opleiding moesten ze als examenopdracht een groepsactiviteit organiseren. De dames bedachten dat ze dit voor de mannen in Hof van Nassau wilden doen.

En zo geschiedde. De heren werden een dag lang in de watten gelegd. Ze konden naar hartenlust kaarten, spelletjes doen en genoten van smakelijke koffie met wat lekkers. Op uitnodiging van het organiserend tweetal kwam Karwan Karim naarHof van Nassau. Hij is de eigenaar van Barbershop Nebula in de Grote Kerkstraat.

“Iedere fase vraagt om een andere look”

 “Ik vond dit echt een grote eer. En geven geeft ook energie. Daarbij vind ik het fijn om met mensen en met mijn handen bezig te zijn en mijn passie te delen. Ik houd er ook van om bij te blijven op het gebied van productontwikkeling en nieuwe technieken te leren uit liefde voor het vak. Daarom sprak het mij direct aan dit samen met Monique en Babette te doen. Iedere fase in het leven vraagt om een andere look. Mensen vinden het prettig dat je aandacht aan ze besteedt en de tijd voor ze neemt. Ouderwetse technieken mixen met nieuwe dingen en je eigen stijl creëren, samen te kijken wat echt bij je past’, aldus de gedreven kapper. Voor de heren betekende dat een uitstekende knip- en scheerbeurt. En die viel zeker in goede aarde.

Foto’s: tanteLouise ©2019

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant