Afbeelding
vrijdag 31 maart, 14:00

v.v. Steenbergen op bezoek bij titelkandidaat VVC’68

Na wat voor Steenbergen 1 betreft twee vrije zaterdagen gaat morgen - zaterdag 1 april - de competitie voor de blauwwitten weer verder. Het elftal van oefenmeester Peter van Poortvliet vertrekt naar Halsteren voor de uitwedstrijd tegen VVC’68. Een treffen dat met name voor de thuisploeg een zeer belangrijke wedstrijd is, want VVC’68 is naast plaatsgenoot Vrederust de grote favoriet voor de titel.

Op dit moment is het Vrederust dat de eerste plaats bezet op de ranglijst met 3 punten meer dan VVC’68, maar gezien het feit dat beide ploegen elkaar nog gaan tegenkomen is de kans zeker aanwezig dat VVC’68 op gelijke hoogte kan komen. Dan moeten er in de overige wedstrijden natuurlijk geen punten worden gemorst.

Eén van die wedstrijden is dus de wedstrijd van morgen tegen Steenbergen 1. De blauwwitten hebben de laatst gespeelde wedstrijd tegen Lepelstraatse Boys met 2-0 gewonnen maar het vertoonde spel was toen bepaald niet groots.

In de wedstrijd daarvoor werd een 4-0 nederlaag geleden tegen koploper Vrederust na een eerste 45 minuten waarin de beide elftallen elkaar niets toegaven, maar met een tweede helft waarin Vrederust de betere ploeg was.

De thuiswedstrijd van Steenbergen tegen VVC’68 werd enkele maanden geleden met 0-3 gewonnen door de ploeg uit Halsteren. Maar juist in die wedstrijd liet Steenbergen zien, ondanks de uiteindelijk vrij fors uitgevallen nederlaag, voetballend niet onder te hoeven doen.

We gaan er vanuit dat Steenbergen er alles aan zal doen om een goed resultaat te behalen en daardoor in de race blijft voor de 3e of 4e plaats in de eindrangschikking , hetgeen betekent dat na-competitie mag worden gespeeld voor eventuele promotie naar de 3e klas.

De wedstrijd tegen VVC’68 wordt gespeeld op sportpark De Beek in Halsteren en begint om 14.30 uur.


Programma seniorenteams

Het programma voor de overige seniorenteams van v.v. Steenbergen voor zaterdag 1 april ziet er als volgt uit:

Steenbergen 2 - VVC’68 3, aanvang 13.15 uur; Steenbergen onder 23 - Kloetinge onder 23, aanvang 13.15 uur; Moc’17 8 - Steenbergen 3, aanvang 17.00 uur; Steenbergen 4 - Seolto 6, aanvang 15.15 uur; Steenbergen 5 - De Fendert 5, aanvang 15.15 uur; De Zwerver dames 1 - Steenbergen dames 1, aanvang 10.30 uur; Brouwershaven/ZSC’62/Fc.De Westhoek dames 1 - Steenbergen dames 2, aanvang 11.00 uur.

Voor het volledige programma van alle jeugdwedstrijden op zaterdag 1 april zie de website van v.v. Steenbergen (www.vvsteenbergen.nl)

Door: John Rommers

Uit de Steenbergse Courant