Afbeelding
zaterdag 18 december 2021, 11:00

Deze zondag: Koopzondag in Steenbergen: een prettige mogelijkheid om kerstcadeaus lokaal te kopen

STEENBERGEN – Morgen, zondag 19 december, houden de winkels in het stadshart koopzondag. Ze zijn geopend tussen 12:00 en 17:00 uur. Vooral ook in deze coronatijd met al zijn beperkingen hebben de winkels het niet gemakkelijk en de winkeliers hopen dan ook dat veel bezoekers de weg naar hun zaken zullen vinden. Hun steun kan ook de lokale horeca overigens hard gebruiken. Deze bedrijven worden extra hard getroffen door de coronamaatregelen. Een extra smakelijke lunch of vroeg diner is mogelijk en daarnaast is afhalen of bezorgen snel te regelen.

De winkels in het stadshart nodigen alle inwoners van Steenbergen en omgeving van harte uit voor een bezoek tijdens deze koopzondag. Wie de coronaregels in acht neemt – en dat doen de bezoekers keurig – kan veilig in kerstsfeer lokaal winkelen en steunt daarmee meteen de lokale winkels. De stempelactie van de deelnemers in het stadshart maakt het kopen extra aantrekkelijk, want er zijn prijzen te winnen.

Afhaalmaaltijden en bijzondere kerstmenu’s

De plaatselijke horecaondernemers die door de maatregelen zo hard worden getroffen, laten zich niet uit het veld slaan. Ze bieden allemaal afhaal- of bezorgmaaltijden aan en etaleren op hun websites welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan de lunch en kan er veelal vroeger worden gedineerd.
Tijdens de kerst bieden de restaurant bijzondere kerstmenu’s aan die thuis smakelijk kunnen worden genuttigd en er voor zorgen dat de kerstdis toch heel bijzonder is zonder dat dit veel voorbereidingstijd gaat kosten.

Uit de Steenbergse Courant