Afbeelding
woensdag 22 september 2021, 09:32

Kruislandse kermis start op vrijdag 24 september

KRUISLAND – Nadat vorig jaar een streep ging door de organisatie van de Kruislandse kermis is het dit jaar wel raak. In het laatste volle weekend van september komt een tiental kermisattracties naar het kerkdorp. Tot en met maandag hopen ze veel bezoekers te trekken.

Vrijdag wordt de Kruislandse kermis om 15:00 uur geopend. Dan wordt ook de uitslag bekend gemaakt van de kleurwedstrijd die op de Zonnebergschool is gehouden. Alle deelnemers ontvangen daarbij een prijsje. Om 17:00 uur start het ‘prikkelarm kermisuurtje voor alle hulpbehoevenden uit de regio.

Woezel & Pip

De tweede kermisdag – zaterdag 25 september – start om 13:00 uur. Het duo Woezel & Pip is uitgenodigd voor een ‘meet and greet’, vanaf 15:00 uur kunnen de kleintjes uit het dorp een handje met hen schudden en als ze dat willen ook met hen op de foto. Een glitter- en festival tattoo artieste leeft zich vervolgens uit op de oudere jeugd. Net als op de eerste kermisdag is het grote terras op de Markt ook op zaterdag geopend.

Dat gebeurt ook op zondag – de familiedag – dan gaat het terras om 14:00 uur open, terwijl de kermis al om 13:00 uur begonnen is. DJ, zanger en entertainer Christ Antonissen (Chrisje) verzorgt diverse live optredens tot 23:00 uur.

‘Blauwe Maandag’

Tijdens de laatste kermisdag, de ‘Blauwe Maandag’, komt het duo Sjerrie Denz naar het kerkdorp en er volgen diverse gastoptredens. De kermis begint om 15:00 uur en het entertainment start deze dag om 16:00 uur. Om 22:00 uur gaan de kermislichten uit.

Uit de Steenbergse Courant