Afbeelding
zaterdag 30 mei 2020, 06:00

Statkraft organiseert digitale bijeenkomst over Zonnepark Prinslandsezon

Steenbergen - Gemeente Steenbergen beslist binnenkort over haar visie ‘Energie en Ruimte’. Middels dit beleid wordt er invulling gegeven aan de ambities van de gemeente op het gebied van duurzame energie. Een onderdeel van deze visie is het realiseren van zonneparken binnen de gemeentegrenzen. Veel gemeenten overwegen de aanleg van grootschalige zonneparken om zo op een duurzame manier schone energie op te wekken. Statkraft is één van de initiatiefnemers van een zonnepark, genaamd Prinslandsezon.

Zonnepark PrinslandsezonLangs de A4 en de Zuidlangeweg, daar moet dit zonnepark gaan komen. Boer Erik van der Heijden stelt zijn halve land hiervoor beschikbaar. Om de inwoners van Steenbergen en Dinteloord mee te nemen in de plannen, organiseert Statkraft een digitale inloopavond. Tijdens deze gratis webinar krijgen geïnteresseerden meer informatie over zonne-energie. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Digitale Inloopavond
Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen op donderdag 4 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie kijkt u op www.prinslandsezon.nl. Aanmelden kan gratis door een mail te sturen naar Arjan.Karreman@statkraft.com of via deze pagina.”

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant