Afbeelding
donderdag 30 januari 2020, 11:25

Vrijwilligers gevraagd bij diverse lokale organisaties

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

Medewerker DigiPunt (257)

Voor het Digipunt Is WijZijnSteenbergen (sociaal werk) op zoek naar een vrijwilliger die voor één of meerdere dagdelen per week (bij voorkeur op vrijdag) ons team wil versterken. Dit gebeurt in een spreekkamer van Vraagwijzer aan de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen. Het DigiPunt is een spreekuur waar een goed opgeleide en ervaren vrijwilliger kan helpen met het invullen van (aanvraag-) formulieren op internet en deze ook gaat versturen via email of een website.

TV medewerker (341) en Correspondent(196)


Stichting Lokale Omroep Steenbergen zoekt vrijwillige TV-medewerkers. De medewerker maakt zelfstandig of in teamverband video-opnames van evenementen, reportages en documentaires. Monteert de opnames zelf of met anderen op SLOS apparatuur in de studio of thuis op de eigen PC.
Ook zijn ze op zoek naar een correspondent. Ben je schrijfvaardig, enthousiast, communicatief, nieuwsgierig ... maar vooral een fijne collega vrijwilliger die samen met ons het regionale nieuws wil uitdragen! Ons werkadres is de studio maar er is ook heel veel mogelijk vanaf uw eigen omgeving.

De ontmoetingswinkel zoekt vrijwilligers.

De ontmoetingswinkel is opgezet om ieder die in een sociaal isolement zit samen te brengen. Eenzaamheid komt voor bij alle leeftijden en bij alle lagen van de bevolking. Uiteraard kunnen we dit niet alleen en hebben we vrijwilligers nodig voor een aantal werkzaamheden. We zoeken vrijwilligers die wat in de organisatie willen betekenen of een activiteit kunnen begeleiden. Hiernaast hebben wij de wens om een project op te zetten waarbij we mensen kleden en voorbereiden voor een sollicitatie, zodat ze betere kansen hebben om te re-integreren in de arbeidsmarkt.

Voor de Kledingbank zoeken we mensen die het leuk vinden om styling advies te geven over kleding, nagels te lakken of een goed kapsel kunnen knippen. Voor vragen over dit project, vrijwilligerswerk of de ontmoetingswinkel neem contact op met Rian Liefhebber of via VIP Steenbergen.

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?

Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tus317)sen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen - Fabrieksdijk 6, 4651 BR  Steenbergen - 0167-750 850 (tijdens spreekuren) - info@vipsteenbergen.nl - www.vrijwilligersinformatiepunt.nl - Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.

Uit de Steenbergse Courant