Afbeelding
donderdag 7 november 2019, 11:00

Stadlander en Glasvezel buitenaf sluiten 500 huurwoningen aan op glasvezelnetwerk

STEENBERGEN – Woningbouwcorporatie Stadlander gaat er samen met Glasvezel buitenaf voor zorgen dat 500 huurwoningen in Nieuw-Vossemeer, De Heen, Kruisland en Lepelstraat worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Marc van der Steen, de bestuurder van Stadlander en Michiel Admiraal, directeur van Glasvezel buitenaf tekenden hiervoor woensdag een uitvoeringsovereenkomst in Bergen op Zoom. Marc van der Steen licht toe waarom Stadlander dit belangrijk vindt: “Wij willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze huurwoningen zijn uitgerust met de juiste voorzieningen, zoals snel internet. Want we doen steeds meer online. Niet alleen Netflixen of de belastingaangifte maar ook toepassingen zoals alarmsystemen, bediening van huishoudelijke apparaten, valpreventie en ‘zorg op afstand’ werken via internet. Wij vinden dat glasvezel hiervoor de beste optie is en zijn we blij dat we samen met Glasvezel buitenaf al onze huurders hierin kunnen voorzien en daarmee de leefbaarheid in de dorpen verbeteren.”

Foto: Marc van der Steen (bestuurder Stadlander) en Michiel Admiraal (Glasvezel buitenaf) tekenden de uitvoeringsovereenkomst.

Uit de Steenbergse Courant