zondag 30 maart 2014, 11:57

Benefiet Stonemountain Runners levert 2200 euro op

STEENBERGEN – Dat het aangename en het nuttige prima met elkaar verenigd kunnen worden, bleek gisteravond maar weer eens tijdens de benefietavond van de Stonemountain Runners, die 2200 euro opleverde voor de goede doelen van de Roparun.

Nieuw deze avond was de mogelijkheid om in te schrijven op een arrangement, dat de drankrekening voor de feestavond én een driegangendiner bij Brasserie Puur aan de Kaaistraat omvatte. Zevenentwintig personen maakten gebruik van deze mogelijkheid en genoten van het diner en elkaars gezelschap, in de wetenschapschap dat het geld dat zij hiervoor hadden neergelegd ten goede komt aan de zorg voor mensen met kanker.

Na het diner ging het genieten door in café De Fles aan de Molenweg, waar de benefietavond werd gehouden. Met onder meer optredens van de Steenbergse bands R.E.C. en Zero Friction en de veiling van een tiental unieke stukken. Dankzij de bijdrage van het publiek, de belangeloze inzet van velen en de bijdrage van sponsoren kwam de teller van de avond uiteindelijk op 2200 euro te staan. Een bedrag waar de Stonemountain Runners dik tevreden mee waren.

Uit de Steenbergse Courant