vrijdag 29 augustus 2014, 10:21

Samenwerking Zorg Anders met tanteLouise-Vivensis

STEENBERGEN – Zorg Anders en tanteLouise-Vivensis zijn tot een bijzondere samenwerking gekomen, waarbij de specialisten ouderen-geneeskunde van de grote regionale zorgorganisatie voortaan ook actief zijn voor de cliënten van de kleinschalige woonvoorziening voor senioren in Steenbergen.

De bewoners hiervan ontvangen zodoende een volledig pakket verpleeghuiszorg bij Zorg Anders, dat volgens tanteLouise-Vivensis een belangrijke rol speelt in de regio Steenbergen. Middels de samenwerking wil zij er graag aan bijdragen dat de kwaliteit van deze zorgverlening gewaarborgd blijft.

De dienstverleningsovereenkomst past volgens directeur Jef Pelgrims van tanteLouise-Vivensis in een ruimere samenwerking. ,,Daarin kunnen wij bijvoorbeeld ook onze klachtencommissie beschikbaar stellen voor familie en cliënten van Zorg Anders,’’ zei hij gisteren bij de ondertekening, met Anita Elferink van Zorg Anders.

,,Wij hopen op deze manier het initiatief van Zorg Anders te ondersteunen en zodoende een goede leefomgeving te bieden aan cliënten. TanteLouise-Vivensis heeft veel expertise en kennis in huis op het gebied van complexe zorg en we bieden dit graag aan Zorg Anders aan.”

Uit de Steenbergse Courant