maandag 19 mei 2014, 16:01

Derde winkelhartprijs voor Lisinka Smout

STEENBERGEN – Inmiddels is de derde winnaar in de kassabonactie van Promotie Steenbergen bekend. Uit handen van Carla en Ronald Beens ontving Lisinka Smout een prachtige observatiekijker. De kwaliteitskijker vergroot haarscherp tot wel 36 keer.

De kanshebbende datum voor deze prijs was dinsdag 29 april. Uit de ingeleverde kassabonnen werd de Steenbergse Lisinka Smout als gelukkige getrokken.

Ronald en Carla Beens  van Ooglens Optiek stelden met plezier een prijs ter beschikking voor de kassabonactie. “Wij vinden het een leuke actie, die dit hele jaar iedere twee weken een prijswinnaar oplevert. De mensen hoeven daar niets meer voor te doen dan hun kassabonnen van aankopen in Steenbergen te bewaren en te kijken welke winnende datum in de krant of op KijkopSteenbergen.nl wordt gepubliceerd. En als ze vervolgens hun kassabonnen van die datum met naam en adres inleveren, maken ze kans op echt leuke prijzen. Dat maakt het winkelen in het winkelhart van Steenbergen toch extra leuk”.

In de Steenbergse Courant van afgelopen vrijdag is een nieuw kanshebbend aankoopmoment bekend gemaakt: woensdag 14 mei. De te winnen prijs – een jaar lang elke week een gratis miljoenenlot – wordt beschikbaar gesteld door boekhandel Vermeulen uit de Kaaistraat.

Uit de Steenbergse Courant