woensdag 30 januari 2013, 13:49

Meerdere autoinbraken in Steenbergen en Dinteloord

STEENBERGEN/DINTELOORD - Zowel in Steenbergen als Dinteloord zijn afgelopen nacht - met ‘wisselend succes’ - autokrakers actief geweest.

In Steenbergen ging het om auto’s die geparkeerd stonden aan de Watermolen en het Fortplein. In het eerste geval is nog niet bekend of er iets uit de auto is weggenomen. Op het Fortplein was dat vrijwel zeker niet het geval: de eigenaar van dit voertuig schrok rond half vier wakker van het alarm van zijn auto en ging meteen kijken wat er aan de hand was. Hij waarschuwde ook direct de politie, die nog in de omgeving zocht naar de mogelijke daders, maar deze niet aantrof.

Uit een auto aan de Banmolen in Dinteloord werden een navigatiesysteem en een carkit gestolen. In de Prinses Marijkestraat werd eveneens een navigatiesysteem ontvreemd uit een daar geparkeerde auto. Uit een andere, niet afgesloten auto in dezelfde straat verdween een computer.

De grootste slag sloegen de autokrakers in de Groene Kruisstraat, waar zij uit een auto de radio/cd-speler, kleding, een navigatiesysteem en een iPod meenamen.

Uit de Steenbergse Courant