maandag 16 september 2013, 17:55

Jongeren gezocht voor opleiding en banen in de techniek

STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM – Netwerkorganisatie Samen Voor de Regio en Stichting Promotie Techniek verzorgen donderdag 26 september een zogenoemde TOP-dag om jongeren te enthousiasmeren voor opleidingen in de techniek, die hen zo goed als zeker een baangarantie bieden in deze sector.

Jongeren tot en met twintig jaar die geïnteresseerd zijn in technische beroepen – van elektrotechniek tot chemie en van fietsen maken tot bouwvakker – zijn volgende week donderdag van harte welkom op de TOP-dag, die plaatsvindt bij het Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw (SPB) aan de Nobellaan 27 in Bergen op Zoom.

Zij kunnen daar onder meer workshops volgen op het gebied van installatietechniek, transport, bouw, procestechniek en schilderen.

Ook wordt er informatie verstrekt over uiteenlopende banen in de technische sector en over de mogelijkheden om middels een BBL-plaats aan een leerwerk-traject te beginnen.

Eind van de dag worden er desgewenst afspraken gemaakt voor kennismakings- en intakegesprekken.

Voor nadere inlichtingen en aanmelding: Sabrina van der Beek, sabrina@samenvoorderegio.nl, 0164-707510, http://www. samenvoorderegio.nl

Uit de Steenbergse Courant