vrijdag 27 december 2013, 15:58

Spelmiddag voor de jeugd maakt zich op voor zilveren jubileum

STEENBERGEN – Een mooie ‘onderbreking’ van de Kerstvakantie was het sport- en spelfestijn van turnvereniging Trafo, vv Steenbergen, Diomedon en Badmintonvereniging Steenbergen, dat vanmiddag 150 kinderen naar de sporthal van ’t Cromwiel trok, die zich daar uitleefden op twaalf spelonderdelen.

De jaarlijkse activiteit stond voor de 24ste keer onder leiding van Ad van der Ree. Het zilveren jubileum van volgend jaar belooft iets heel specials te worden, zo kondigde hij alvast aan.

Meer wilde hij echter niet verklappen. ,,Je weet immers maar nooit. Als de gemeente op de subsidie kort, kan het zomaar afgelopen zijn.’’

Daar gaat Van der Ree echter niet van uit. Zijn opvolger staat overigens al klaar; wie dat is wordt echter ook pas volgend jaar bekendgemaakt.

Wethouder Cor van Geel gaf begin van de middag met een ferm fluitsignaal het startsein voor de sport- en spelmiddag, met activiteiten zoals een evenwichtsbalk, springen op de  airtumblingbaan, doelschieten en ook stond er een springkussen opgesteld voor de deelnemende basisschooljeugd. 

Uit de Steenbergse Courant