woensdag 4 maart 2015, 08:21

450 pakken Douwe Egberts-koffie van Lions Club voor de voedselbank

STEENBERGEN – Lions Club Steenbergen heeft de Voedselbank Goed Ontmoet voor Bergen op Zoom en omstreken deze week blij gemaakt met maar liefst 450 pakken Douwe Egberts koffie, die uiteraard terechtkomen bij de klanten van de voedselbank: mensen die van een minimuminkomen moeten leven.

Landelijk zamelde de Lions Club Douwe Egberts waardepunten in, zoals die op alle producten van het bekende levensmiddelenmerk zijn te vinden. In onze gemeente gebeurde dat middels verzameldozen bij de Coop-supermarkt in Kruisland, de Spar in Nieuw-Vossemeer, Albert Heijn in Dinteloord en Steenbergen, waar de Lions ook op de Kerstmarkt stonden met deze actie.

Het initiatief van de landelijke Lions-organisatie werd door Douwe Egberts zelf eveneens ondersteund, door het omzetten van de waardepunten in 250 grams pakken koffie t.b.v. de voedselbank.

Lions Club Steenbergen roept eenieder nu alweer op om de DE-punten te blijven sparen en in december weer in te leveren voor hetzelfde goede doel. De verzamelpunten worden t.z.t. bekendgemaakt.

Uit de Steenbergse Courant