zaterdag 30 april 2016, 12:00

Zesde editie Koos Moerenhout Classic

STEENBERGEN – Alweer zo’n 700 ‘wielerfanaten’ hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Koos Moerenhout Classic, die op zaterdag 28 mei z’n zesde editie gaat beleven. De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen, om alle deelnemers ook dit jaar weer een onvergetelijke dag te bezorgen. Zij kunnen deze keer kiezen uit een toertocht van 85, 130, 170 of 205 kilometer.

Start en finish zijn zoals gebruikelijk op de Markt in Steenbergen, waar de tent langer zal blijven staan dan de afgelopen jaren het geval was, zodat er tot 21.00 uur een muziekprogramma met diverse artiesten kan worden gehouden. Bij terugkomst krijgen de rijders een maaltijdsoep aangeboden en zij maken allemaal kans op een aantal mooie prijzen, waaronder een Giant racefiets en enkele (fiets)vakanties.

,,Ik ben hartstikke trots dat we met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers kunnen uitkijken naar de zesde editie van het gezellige en gerenommeerd fietsevenement dat de KMC inmiddels is geworden. Ik wil alle fietsliefhebbers dan ook graag uitnodigen om zich in te schrijven voor een prachtige tocht over de Brabantse Wal, de Zeeuwse waterwerken en de Zuid Hollandse eilanden. Wij als fietsliefhebbers laten graag onze mooie fietsstreek rondom de gemeente Steenbergen zien,” aldus Koos Moerenhout. De voorinschrijving is tot 14 mei geopend via www.koosmoerenhoutclassic.nl

Uit de Steenbergse Courant