donderdag 5 januari 2017, 17:00

Wielercomité Steenbergen opent het jaar met een spinningmarathon

STEENBERGEN - Stichting Wielercriterium Steenbergen organiseert  op zaterdag 21 januari een spinningmarathon in sportcentrum De Knotwilg. De opbrengst van de marathon is bedoeld ter ondersteuning van de organisatie van de wielerwedstrijden op zondag 2 april a.s.

Het evenement start om 15.00 uur. Dan stappen de eerste deelnemers op de spinfiets plaats nemen om de marathon te openen. De laatste leden van de deelnemende voltooien om 20.00 uur de teamprestatie. Elk team fietst dus in totaal 5 uur. Overigens mogen, dezelfde teamleden ook meerdere uren vullen. Er zullen verschillende Steenbergse spinninginstructeurs aanwezig zijn om het tempo op te zwepen.

Gezelligheid centraal
Het wordt niet alleen keihard fietsen: als thema van de marathon is voor gezelligheid gekozen. Daarom zal er ook een discotheek aanwezig zijn om de sfeer in de Knotwilg te verhogen. Daarnaast vinden er nog diverse activiteiten plaats zoals een loterij en een uitdaging om het hoogste wattage te trappen binnen een minuut op een speciale wattbike.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen inschrijven met een team van maximaal vijf personen. De kosten bedragen € 50,- per team.  Het is echter ook mogelijk om individueel voor een of meerdere uren in te schrijven. De kosten bedragen in dat geval 10 euro per uur, 25 euro voor drie uur of 40 euro voor vijf uur spinning. Stichting Wielercomité Steenbergen roept iedereen op om 2017 goed te beginnen en in te schrijven voor “De gezelligste spinningmarathon van Steenbergen”.

Inschrijven kan nog tot vrijdag 20 januari via e-mail; hansjosedegroen@gmail.com. Voor telefonische info kunnen belangstellenden terecht op telefoonnummer 06-13895273 of 06-54328826.

Uit de Steenbergse Courant