Afbeelding
vrijdag 17 maart 2017, 14:00

TV soufflé gaat in de autohandel

KRUISLAND – Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart staat weer op de planken. De toneelvereniging  brengt dan in dorpshuis Siemburg haar nieuwe stuk “Als je voelt wat ik  voel, dan zeg je niets meer”. Daarmee gaat TV Soufflé in de autohandel, want in het komische stuk staat het autobedrijf van familie De Vries centraal.

Na een stillere periode is de club weer helemaal terug. Zo trad ze net voor de jaarwisseling als verrassing op bij de jubilerende vrouwenbond met een speciaal geschreven dinner show. En ondertussen werden de repetities voor het komende stuk  opgepikt. TV Soufflé is dan ook blij dat 3 nieuwe speelsters de ploeg zijn komen versterken: Monique Koopmans, Melanie Castenmiller en Wendy Sax.

Flink lachen

Onder regie van Peter van Giels en samen met de vast cast - (Danielle Rijshouwer, Winny Heimerikx, Els den Tuinder, Toine van Loenhout, Peter Heeren, Arthur v.d. Kar, Hans Bernd de Jong en Nanda Koevoets) -  wordt ook dit weer een stuk om flink te lachen. TV Soufflé speelt ook deze keer bijzonder decor dat is uitgevoerd door de technisch club bestaande uit Cees Bellemans, Peter Gommeren en John van Dijk.

Toestanden

“Als je voelt wat ik voel” is een komisch stuk dat zich afspeelt in de kantine van het autobedrijf van de familie de Vries.

Vader Joost runt dit bedrijf. Zijn vrouw Sien en zoon Sam  helpen hem daarbij. Ook de altijd zeurende oma de Vries woont bij hen in. En alsof dat nog niet genoeg is,  Dora de zus van Joost is, met haar niet echt slimme dochter Elsbeth, door haar gemaal op straat gezet en samen wonen ze ook “ tijdelijk” in bij de familie de Vries. Heel ontspannen allemaal.

Als er door vader Joost een “nieuwe” monteur wordt aangenomen, die niet helemaal is wat je ervan zou verwachten, is het spel echt op de wagen. Het wordt dus een flinke ruzie. Trouwe knecht Hein is helemaal over de rooie. Hij snapt niet hoe je zo iemand kunt aannemen. Sam is ook de kluts kwijt, maar dan anders. En vertegenwoordiger Bart, die nu wel heel veel langs komt, heeft hetzelfde.

En dan is er ook nog de omhoog gevallen Betsie Jansen. Zij won veel geld en heeft een foute vriend.

Niet missen

Een stuk met allerlei onverwachte wendingen en met een verrassende ontknoping. Kortom een avondje dat vaste bezoekers van TV Soufflé niet mogen missen. De aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd  via tvsouffle@gmail.com of 0167 532897. Ondanks de aantrekkende economie blijft Soufflé haar publiek maar € 5,- per kaartje rekenen. Tot slot wijst de club erop dat er maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar is. Het advies is om er op tijd bij te zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant