Afbeelding
vrijdag 28 april 2017, 12:00

Buitenkansje tijdens Feestelijke Havenopening: Gratis rondvaart of zelfs Kampement

STEENBERGEN - Maar liefst honderd achtenzestig inwoners uit de gemeente Steenbergen krijgen tijdens de feestelijke opening van de Steenbergse haven  op 19, 20 en 21 mei een speciaal vaartochtje aan geboden. Twee ontvangers van de Courant hebben extra geluk: zij ontvangen óf een voucher voor een gratis overnachting met hun gezin op de Vliet óf ze hebben twee ereplaatsen in de sloep tijdens het concert Aqua Musica.

Wie de gelukkigen zijn, wordt duidelijk via een mogelijk ingesloten voucher in de editie van Steenbergse Courant die vandaag en morgen wordt verspreid. In 86 Steenbergse Couranten uit de 12.000 exemplaren die in de gemeente Steenbergen en in St Philipsland worden verspreid zit namelijk een speciale voucher ingesloten. 84 Van deze vouchers geven recht op een vaartocht met twee personen, 1 van de vouchers geeft recht op een overnachting op een van de Vliet-vlotten van Akkermans Leisure & Golf en 1 voucher geeft recht op 2 zitplaatsen in de speciale sloep tijdens het Aqua Musica concert.

Wie het geluk heeft een van deze 86 vouchers te ontvangen, maar vervolgens de pech heeft er geen gebruik van te kunnen maken, hoeft overigens niet te treuren. De voucher is overdraagbaar.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant