dinsdag 16 mei 2017, 10:00

AS Complete woningstoffering opent tweede showroom

STEENBERGEN – Dertig jaar na de eerste dienstverlening in Steenbergen opent AS Complete woningstoffering een tweede showroom aan de Graaf Hendrikstraat 3 E in deze plaats. Ligt het accent in de Kaaistraat op gordijnen en zonwering, op het industrieterrein heeft AS de ruimte om zich te profileren als vloerenspecialist.

“In onze nieuwe showroom kunnen we onze uitgebreide collectie vloeren goed tonen. Niet alleen pvc, laminaat en marmoleum, maar ook project vinyl, Novilon en tapijt”, zo licht Chantal Schillemans toe. “Onze eigen vakmensen leggen alle vloeren. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. We hebben al ruim dertig jaar een uitstekende naam en werken er iedere dag aan om dat zo te houden. We leveren topmerken zoals Quick Step, MFlor, Meister, Forbo en Desso en hebben ook een prima kwaliteit voor een beperkter budget. Ik noem hierbij Beauty Floor, TFD en bijvoorbeeld Interfloor. Zo kunnen we voor elke portemonnee een goede vloerbedekking leveren. Of het nu gaat om één kamer of om de stoffering van een totaal project”.

Nu ook binnen schilderwerk

AS Woningstoffering heeft overigens niet alleen een nieuwe showroom, ook de dienstverlening is nog verder uitgebreid. “Wij verzorgen via onze binnen schilders ook professioneel schilderwerk in de woning. Daarbij kunnen onze klanten rekenen op ook hier een uitstekende kwaliteit, mét onze garantie op de uitgevoerde werkzaamheden”.

De showroom op het industrieterrein is op afspraak te bezoeken. Een afspraak is niet nodig voor de winkel in de Kaaistraat. Hier kan ieder tijdens openingstijden altijd terecht.

Uit de Steenbergse Courant