Afbeelding
donderdag 15 juni 2017, 11:18

Geslaagde scholieren uit gemeente Steenbergen hartelijk gefeliciteerd

STEENBERGEN - De druk is van de ketel… Althans, voor die middelbare scholieren (en ouders!) die de verlossende boodschap ontvingen dat zij geslaagd zijn voor hun eindexamen. Een hele mooie prestatie waarbij best even uitgebreid stilgestaan mag worden. 

Veel blije gezichten

De schooltassen, die traditiegetrouw aan de vlaggenstokken pronken, zorgen naast het toch al zonnige weer van de afgelopen dagen voor een extra feestelijke aanblik. Ook het initiatief van Rabobank Zuidwest-Brabant droeg bij aan dit vrolijke feestgevoel; voor het tweede jaar op rij trokken haar felicitatieteams er namelijk op uit om de geslaagden uit de gemeente Steenbergen aan huis te feliciteren met dit bijzondere en heugelijke moment. Dit leverde uiteraard veel blije gezichten op.

Winactie #HoeraGeslaagd

Om de geslaagden van dit jaar extra te belonen, organiseert Rabobank Zuidwest-Brabant voor alle geslaagden in Zuidwest-Brabant een leuke winactie: #HoeraGeslaagd. De tofste selfies van feestvierende geslaagden maken – door deze op Instagram of Facebook te plaatsen met #HoeraGeslaagd – kans op diverse leuke prijzen, waaronder een barbecue ter waarde van €295 (en nog veel andere mooie prijzen). 

Wil je meer weten over de winactie? Kijk dan op hoerageslaagd.nl
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant