Afbeelding
zaterdag 2 september 2017, 17:02

Nu al koppenlopen tijdens Steenbergse Jaarmarkt

STEENBERGEN – De voorzitter van het jaarmarktcomité – André Verhagen – gaf het in de Steenbergse Courant van 25 augustus jl. al aan. Het kan heel druk zijn op de Steenbergse jaarmarkt. De verwachting is zo’n 30 tot 35000 bezoekers. Zij bezoeken verspreid over de drie jaarmarktdagen het Steenbergse centrum.

Gistermiddag – vrijdagmiddag - was het al leuk voor wat betreft het aantal bezoekers, vandaag zorgt het prachtige jaarmarktweer voor extra drukte. Het was nu al koppenlopen, of netter en figuurlijk bedoeld: ‘Je kunt al aardig over de koppen lopen’. Morgen, normaliter de topdag voor wat betreft het aantal bezoekers, zal het met de goede weersverwachting, nog drukker worden, zo mag worden verwacht.

Voor de jeugd is de kinderboerderij, het ponyrijden en de reuzespringbaan op het kerkplein wellicht het meest aantrekkelijk. De wat oudere jaarmarktbezoeker kan een bezoekje brengen aan een veelheid aan stands – ruim honderd – de vrijmarkt in de Blauwstraat, de diverse terrasjes en de diverse podia in Kaaistraat en Markt.

Daarnaast is er volop muziek tot in het late uur, gezelligheid, een veelheid aan ontmoetingen en zeker niet vergeten ook het grote beachsoccer toernooi op de Westdam en de kunstexpositie in de Gummaruskerk. Kortom volop activiteit in een zonovergoten Steenbergs centrum. Het zal dus ook morgen vast en zeker kopenlopen worden.

foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant