Afbeelding
dinsdag 26 september 2017, 11:00

Feestelijke heropening clubhuis Tennisvereniging Dinteloord

DINTELOORD – Het houten clubhuis van Tennisvereniging Dinteloord (TVD), aan de Dorus Rijkersstraat 4, heeft een complete inwendige metamorfose ondergaan. Klussers en leden werden uitgenodigd om het mooie eindresultaat afgelopen zondag, 24 september, te komen aanschouwen.

Onder de bezielende leiding van een vierkoppige interieurcommissie is er door vrijwilligers wekenlang geschuurd en geverfd, werden de tapijttegels vervangen en is de de bar eigentijds afgetimmerd met steigerhout. “Dankzij de investering van enkele sponsers, hebben wij zo goed als het gehele interieur kunnen aanpakken, een aantal ramen kunnen vervangen en energiezuinige verlichting aangebracht” vertelt voorzitter Marco Renkema.

Open Prinsenlandtoernooi

Na de toespraak van de voorzitter en het knippen van het lintje door de dames van de interieurcommissie, werd de toegangsdeur heropend en mochten de belangstellenden de eerste stap over de versgeverfde drempel zetten. Het mooie weer, het enthousiaste gezelschap, het uitgebreide buffet , de Oostenrijkse taarten en de pubquiz maakten het heropeningsfeest compleet. Een ieder die het feest van zondag aan zich voorbij heeft moeten laten gaan, krijgt deze week voldoende gelegenheid voor een herkansing. Tijdens het Open Prinsenlandtoernooi kan er namelijk gekeken worden naar spannende potten tennis, waarbij men tussendoor alsnog de ogen uit kan kijken in het sfeervolle hernieuwde clubhuis.

(Door Mascha Diaz)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant