Afbeelding
zaterdag 30 december 2017, 13:30

Bouwclub Gebeiteld 2.0 kijkt terug op geslaagde Vorstpop

NIEUW-VOSSEMEER – “We hebben van heel veel bezoekers echt positieve reacties gekregen. Daar op afgaand en op wat we zelf konden zien vonden we het een heel geslaagde Vorstpop”, zo vat woordvoerder Monica van Loenhout namens de organisatie de eerste editie van Vorstpop samen. Deze werd gisteravond gehouden in een van de loodsen van Van Tilburg aan de Stoofweg.

Het werd een echt feest in een après ski-setting. Vorstpop startte om acht uur en begon met een optreden van Mathijs Pluijgers, gevolgd door après-ski-zanger Arjon Oostrom, terwijl ook DJ Peer van zich liet horen. Hoogtepunt van de avond waren de Snollebollekes met Rob Kemps, Jurjen Gofers en Maurice Huismans. “Toen ging het dak er wel af”, aldus Monica van Loenhout. “Maar ook over de optredens van Mathijs en Arjon kregen we positieve reacties”. De feestavond werd afgesloten door het feestteam.

Wellicht een vervolg

Of er een vervolg op Vorstpop gaat komen is nog niet bekend. “We gaan eerst alles goed op een rij zetten. Maar gezien het aantal bezoekers van deze eerste feestavond – naar schatting zo’n 350 – en het enthousiasme dat we bemerkten, is een mogelijk vervolg zeker in onze gedachten”, aldus Monica van Loenhout namens de organisator: bouwclub Gebeiteld 2.0.

Door Peter Vermeulen ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant