woensdag 7 februari 2018, 06:00

Auto Kar verwerft Hertz agentschap

STEENBERGEN – Per begin deze maand is Auto Kar in zee gegaan met Hertz, de autoverhuurder die wereldwijd actief is. Het agentschap voor Hertz past helemaal in de formule van het Steenbergse autobedrijf, dat opereert onder het motto “Uw complete mobiliteitsaanbieder”. Wie een auto wil huren, van kleine personenauto tot bestelauto kan bij Auto Kar terecht.

“We hebben duidelijk voor Hertz gekozen. Deze autoverhuurder is zeer bekend en heeft tal van vestigingen verspreid over Nederland en daarbuiten. Onze regio was een blinde vlek in de Hertz-dekking en hierin zijn we nu een prima aanvulling. De dichtstbijzijnde vestiging van Hertz zit in Breda en in Kamperland. Dat betekent dat wij nu het gebied tussen Tholen, Moerdijk, Etten-Leur en Putte bestrijken”, legt bedrijfsleider Niek Wagemakers van Auto Kar uit.

Hij wijst op de voordelen die autoverhuur via Hertz biedt. “Online kan worden geboekt. Dat gaat heel gemakkelijk. Er is een grote range aan autotypen, van kleine personenauto, bestelwagens tot zelfs vrachtwagens toe. Huren kan per dag, per week, per maand of een langere periode. Dat is interessant voor particulieren, maar ook voor bedrijven die werknemers tijdelijk aan vervoer willen helpen. Na een boeking bezorgt Hertz de auto hier en kan deze worden opgehaald”.

Handig en voordelig

Een ander voordeel is dat auto’s die worden gehuurd ook elders bij een andere Hertz vestiging kan worden afgeleverd. Dat is heel handig en ook voordelig voor wie naar een van de luchthavens moet reizen. Dat hoeft niet langer met eigen auto en dus vaak ook fikse parkeerkosten, maar kan ook heel handig door een auto te huren en deze bij de Hertzvestiging op de betreffende luchthaven af te leveren. Vanuit Steenbergen naar Schiphol, Eindhoven of Rotterdam is er al autohuur vanaf 82 euro mogelijk. Wie een auto huurt om naar vliegveld Maastricht te rijden kan al terecht voor een tarief vanaf 85 euro. Het tarief naar Brussel kan vanaf 125 euro.

Informatie

Wie meer informatie wenst kan deze vinden via de website: www.Hertz.nl. En vanzelfsprekend geeft Auto Kar ook alle informatie. “En wie zijn huur liever persoonlijk regelt en niet via de website, kan natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn belangstellenden graag van dienst”, aldus Niek Wagemakers.

Foto: Hans Houtepen van Auto Kar geeft aan de balie graag info over de mogelijkheden voor autoverhuur via Hertz.

Door: Peter Vermeulen ©Steenbergse Courant

Uit de Steenbergse Courant