donderdag 8 februari 2018, 08:18

Succesvolle Kijkop App krijgt opvolger in versie 2.0

STEENBERGEN – Krap een jaar nadat de eerste versie van de Kijkop App het levenslicht zag, volgt nu versie 2.0. Die geeft de bezitters van een smartphone, naast de mogelijkheid om het laatste nieuws en het aanbod uit de buurt nog sneller te ontvangen, nu ook 112-meldingen en een agenda met de aankomende activiteiten in de eigen woonplaats. Ook is er een actueel inzicht in de fotoalbums die op KijkopSteenbergen.nl zijn geplaatst.

Smartphonegebruik explosief gestegen

Volgens Thiemen Vermeulen – bedenker en uitgever van KijkopSteenbergen.nl en andere KijkOp platformen – voorziet de KijkOp app in een duidelijke behoefte. “Uit onderzoek blijkt dat mensen per dag gemiddeld 221 (!) keer op hun smartphone kijken. Ook onze eigen statistieken laten zien dat het gebruik van smartphones enorm is toegenomen en dat nog steeds blijft doen. KijkopSteenbergen.nl werd door maar liefst 50 tot 70 procent van de bezoekers via de smartphone bezocht. Dat is de reden dat we de KijkOp App hebben gebouwd.”

Al meer dan 4.500 keer gedownload

“Een jaar later kunnen we concluderen dat de KijkOp App een succes is. Hij is inmiddels meer dan 4.500 keer gedownload en we ontvangen veel positieve reacties.” Naar aanleiding van het succes komt nu de opvolger: versie 2.0. Hierin zijn – op basis van de input van gebruikers – diverse nieuwe features opgenomen. Prettig is ook de mogelijkheid om meldingen te ontvangen over belangrijke of interessante berichten”.

Gratis voor iPhone- en Androidgebruikers

De KijkOp app versie 2.0 is geheel gratis beschikbaar voor iPhone- en Androidgebruikers.

Link voor iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/kijkop/id1165773175?ls=1&mt=8

Link voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop

U kunt de App ook vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken op ‘KijkOp’.

Uit de Steenbergse Courant