Afbeelding
zaterdag 3 maart 2018, 17:09

Boerengors dik tevreden met uitstekende opkomst bij de bingo

NIEUW-VOSSEMEER – Voorzitter Adrienne de Jong en secretaris Petra Rijk van wijkvereniging ‘Boerengors’ kunnen dik tevreden zijn met de uitstekende opkomst bij de bingo die ze deze middag – zaterdagmiddag 3 maart – in de Vossenburcht hebben georganiseerd. Maar liefst 69 deelnemers keken gespannen op hun bingo-kaarten en streepten naar hartenlust de nummertjes die ze hoorden noemen weg.

De roep ‘Bingo’ bij elk van de vijftien ronden zorgde voor een leuke prijs en dat stemde dan weer bij de winnaars tot tevredenheid. Helemaal als het ‘Bingo’ een van de hoofdprijzen opleverde. Want dan kon de winnaar met een prachtig boodschappenpakket huiswaarts keren.

Familiedag

“De opbrengst van deze middag is voor de organisatie van het 40-jarig bestaan van de vereniging. Die is op zaterdag 30 juni”, vertelt Petra Rijk, terwijl haar echtgenoot John de bingoballen gestaag laat rollen en de nummers noemt. Het plan is om de viering van het jubileum in samenwerking met In4Outdoor te organiseren. “We denken aan een familiedag, met leuke activiteiten en wellicht ook een barbecue als afsluiter”, aldus de secretaris. Gezien de goede opkomst en het feit dat een flink aantal deelnemers met zelfs twee series kaarten speelden zal de opbrengst van de bingo al een leuk financieel duwtje in de rug zijn voor de organisatoren.

Foto’s: Peter Vermeulen  ©Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant