zaterdag 31 maart 2018, 14:00

Speciale korting tijdens showroomopening Brusselaars Zonwering

STEENBERGEN - Ruim 20 jaar geleden startte Mart Brusselaars, samen met vrouw Dimphy, zijn bedrijf in rolluiken. Inmiddels zijn de werkzaamheden uitgebreid en geniet het bedrijf een goede reputatie als specialist in zonwering, horren, kunststof kozijnen en gevelbekleding.

“Klant is koning “, luidt het devies van Mart Brusselaars. “Behalve vakkundige service vóór en na aflevering  is ook hoogwaardige kwaliteit van producten van groot belang. Die combinatie maakt de tevreden klant en dat is precies de bedoeling”.  Reden waarom Brusselaars Zonwering allang geen onbekende meer is in de regio.

Sinds kort beschikt het bedrijf nu ook over een showroom, die gevestigd is op industrieterrein Reinierpolder II aan de Leerlooierij 17. Deze showroom is voor vrije inloop op zaterdagen geopend van 10.00 – 16.00 uur of op afspraak. Ze biedt bezoekers een mooie inkijk in wat Brusselaars Zonwering te bieden heeft. Nu is een bezoek zeker de moeite waard, want er wordt 10% korting gegeven op de gehele collectie. Vanwege de Pasen is de showroom ook geopend op tweede paasdag van 10.00 tot 16.00 uur. En ook dan geldt de speciale korting.

Uit de Steenbergse Courant