maandag 28 mei 2018, 16:00

Organisatie jeugdtoernooi blij met verlenging sponsorcontract

STEENBERGEN - Toernooisponsor Martin Achterberg heeft aangegeven dat hij het contract met Albert Heijn Achterberg aangaande de sponsoring van het Internationale Jeugdvoetbal Toernooi met 3 jaar verlengd tot en met de 15e (jubileum)editie van het succesvolle Internationale Jeugdvoetbal Toernooi van vv Steenbergen.

Hiermee is de toekomst van een van de meest populaire jeugdtoernooien uit de regio Zuidwest Nederland gegarandeerd tot en met tenminste seizoen 2020/2021. De vele teams uit Steenbergen en regio Zuid-West Brabant kunnen dus nog zeker 3 jaar genieten van dit mooie sportevenement, dat voor veel teams als ideale seizoen afsluiter wordt gezien.
Namens de toernooicommissie toont Jan Heshof zich zeer verheugd met de toezegging en hij bedankt de sponsor voor dit vertrouwen. Naast de sponsoring van het jaarlijkse jeugdvoetbaltoernooi is de supermarkt ook sponsor van diverse andere evenementen van vv Steenbergen, zoals onder andere het jeugdkamp. Eerder dit seizoen werd ook de gezamenlijke Voetbalplaatjesactie gehouden.

Uit de Steenbergse Courant