dinsdag 29 mei 2018, 18:00

Inschrijving Steenbergse Golfkampioenschap geopend

STEENBERGEN – Golfers uit de gemeente Steenbergen – of zij die in roots in deze gemeente hebben – kunnen zich vanaf heden aanmelden voor het jaarlijks terugkerende Golfkampioenschap. De wedstrijden worden op vrijdag 28 september gespeeld op de 18-holes golfbaan Grevelingerhout in Bruinisse.

Na afloop van de wedstrijden kunnen deelnemers op die dag napraten op het terras of in de brasserie van de golfbaan terwijl de scorekaarten worden gecontroleerd en bekeken wordt welke winnaars dit kampioenschap oplevert. De prijsuitreiking vindt vervolgens in Steenbergen plaats: bij brasserie Puur. Na deze prijsuitreiking kan worden deelgenomen aan het buffet en hebben de deelnemers voldoende tijd om ook andere zaken dan het golfen met elkaar door te nemen.

Aanmelden

Op de site www.steenbergsegolfkampioenschappen.nl is meer informatie te vinden over het kampioenschap en de daaraan verbonden kosten. Ook kan hier worden aangemeld. De organisatie hoopt weer veel inwoners en oud-inwoners uit deze gemeente te kunnen verwelkomen.

Uit de Steenbergse Courant