vrijdag 1 juni 2018, 15:00

Matinee Tussen Thee en Diner ‘heel gezellig’

STEENBERGEN - Afgelopen zondag kon de Matinee Tussen Thee en Diner die in brasserie De Kaai werd gehouden rekenen op een prima opkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten de bezoekers van een gezellig matinee. Dit keer werd deze opgeluisterd met muziek en zang van Monique en Mario von Bannisseht. 

Ondanks het warme weer was aardig druk op het terras en binnen in de brasserie. De jongste bezoeker telde drie levensjaren, de oudste bezoeker zorgde voor een fiks leeftijdsverschil. Vaak werd er meegezongen en gedanst en ook nu mocht de organisatie weer belangstellenden verwelkomen die wel van het matinee hadden gehoord maar nog niet eerder waren geweest. “De reacties ook nu positief. De matinee blijkt een leuke invulling voor alle mensen die nog graag eens lekker uit willen gaan en een dansje en of praatje willen maken”, zo stellen de organisatoren. Ze geven aan dat de matinee pas weer na de vakantie terugkomt en wel op zondag 23 september. De laatste van dit jaar staat gepland op zondag 25 november. Alle bezoekers en toekomstige bezoekers worden een fijne vakantie gewenst en uitgenodigd voor zondag 23 september.
Ineke, Ria en Ineke wensen alle bezoekers van Het matinee Tussen Thee en Diner dan ook een hele fijne vakantie en hopen iedereen weer te ontmoeten op het volgende Matinee Tussen Thee en Diner op zondag 23 september bij Brasserie De Kaai.

Uit de Steenbergse Courant