Afbeelding
zaterdag 16 juni 2018, 17:00

Uitstekend verloop Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi

STEENBERGEN - Afgelopen zaterdag vond de 12de editie van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi plaats. Door de deelname van vv Ternesse uit het Belgische Wommelgem had het zelfs een internationaal tintje, maar ook diverse provincies waren vertegenwoordigd. Naast Noord-Brabant en Zeeland waren er ook weer veel teams uit Zuid-Holland van de partij, evenals sv Houten uit de provincie Utrecht.

De dag was in twee programma’s opgedeeld. In de ochtend speelde de jeugd van 7 en 13 jaar (JO7 en JO13) hun wedstrijden, terwijl in de middag de JO9 en de JO11 hun partijtjes afwerkten. Vele spannende duels waren de revue al gepasseerd en diverse teams gingen met een beker naar huis. Alle vier de velden werden gebruikt en er was een speciale arena op het Diomedon middenterrein gemaakt voor de “kabouters”. De kinderen werden hier geleid door “echte” kabouterscheidsrechters.

De top 3 van elke poule won een beker, terwijl de winnaars van de hoogste poules de wisselbeker wonnen. De Jong Academy keerde met maar liefst 3 wisselbekers terug naar huis. De JO13, JO11 en de JO7-1 van de talentenschool uit Tilburg werden eerste in hun poule, waarbij de jongste al voor de derde keer op rij. Zij mochten dan ook de wisselbeker houden.  
Alle uitslagen zijn terug te vinden op de website van vv Steenbergen.

Door: Mark Koenraadt 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant