Afbeelding
dinsdag 7 augustus 2018, 15:40

Eerste truien verdeeld na koppelwedstrijd

STEENBERGEN – De Markt in Steenbergen stond maandagavond vol met publiek dat de rennertjes kwam aanmoedigen tijdens de koppelkoers. Met een biertje in de hand was dat ook bepaald geen straf. Wethouder Esther Prent wenste de rennertjes veel plezier, of je nu als laatste of eerste mag eindigen. Miss Meike werd nog extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en felicitaties. De organisatie van de Kleine Tour maakte nog bekend dat de wisselbeker vanaf dit jaar vernoemd is naar Ludo Goossens; als eerbetoon aan het langstzittend bestuurslid van de Kleine Tour die in 2017 is overleden. 

Voor de ploegen was het de eerste mogelijkheid om hun plek in het klassement in te nemen. Er werd uit alle macht gerend en getrapt om de beste tijd neer te zetten. Het was oppassen in de bocht voor de Gummaruskerk om niet onderuit te gaan. 

Bij de jongens was het uiteindelijk Rabobank Zuidwest-Brabant die de winst pakte. De jongste van de ploeg, Djaden Bax, mocht de gele trui aantrekken. Bij de meiden ging die eer naar Fiene Meijers van Madri Install Service. Ook mochten de winnaars van de puzzeltocht van die middag op het podium komen. Bij de jongens was dat boekhandel Vermeulen en bij de meisjes Verkaart Bouwbedrijf BV. Zij kregen een lekkere taart als prijs. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant