dinsdag 28 augustus 2018, 15:30

Eerste editie Steenbergs Bierfestival op het programma: 22 september

STEENBERGEN – Martijn Hagens van Sportparkuitje.nl blijft actief organiseren. Na de fietsdriedaagse heeft hij samen met René de Koning en Harry Vos de organisatie op zich genomen van de eerste editie van het Steenbergs Bierfestival. Dat wordt op zaterdag 22 september georganiseerd in en rond Grand Café De Keuning. Het evenement staat in het teken van speciaal bier.

Zes lokale en regionale brouwerijen zullen zich tijdens het festival presenteren en schotelen de bezoekers een groot assortiment speciaal bieren voor die geproefd kunnen worden. Onder de brouwerijen zijn er twee uit Steenbergen zelf: Wit Kruis en de Gebroeders Roodbaard brouwerij. Daarnaast zijn brouwerij ’t Meuleneind (Hoeven), Brouwerij Laveloos (Roosendaal), HillDevils (Wouwse Plantage) en bierbrouwerij Arnulfus (Roosendaal) present om hun heerlijkste speciaal bieren te presenteren. Alle varianten zijn aanwezig: van een blond biertje tot en met zwaar donker bier.

Gratis entree

Het Steenbergs Bierfestival is zaterdag 22 september van 13.00-21.00 uur bij Grand Café De Keuning gratis toegankelijk. Naast alle speciale bieren, treffen bezoekers ook een bar met o.a. wijnen en fris aan. En er is volop muziek want K-Street Jazzband, Top Hat BrassBand en Lemon Brass verzorgen gedurende het festival diverse muzikale optredens. Met Beer – Bites en Brass streeft de organisatie er naar om een zeer gezellige eerste editie van het Steenbergse Bierfestival te realiseren.

Uit de Steenbergse Courant