Afbeelding
maandag 11 maart 2019, 10:00

Rock for KiKA, The Final Countdown

STEENBERGEN - Hoewel hij met zijn marathons al een tegenprestatie van formaat levert voor alle sponsorbijdragen die hij ontvangt, bedacht Welbergenaar Leo Osseweijer meer dan eens een originele manier om geld in te zamelen voor KiKa. Zo organiseerde hij in 2013 voor het eerst ‘Rock for KiKa’. Dit evenement beleeft zaterdag 23 maart zijn vierde én laatste editie: The Final Countdown.

 ,,Wanneer ik presentaties geef over sponsorwerving, zeg ik altijd dat je dicht bij jezelf moet blijven. Dus ga bijvoorbeeld geen balletvoorstelling organiseren als je niet van ballet houdt, want dat gaat ‘m niet worden. En als je een beetje bleu bent en niet op mensen durft af te stappen, hou dan geen collecte. Ik ben een liefhebber van rockmuziek en dan is het ook leuk om een avond vol rockmuziek op poten te zetten,’’ aldus Osseweijer, die op 15 april in Boston zijn tiende (en tevens laatste) marathon gaat lopen voor KiKa.

Zero Friction en Frontaal

In 2013 en 2015 voltrok ‘Rock for KiKa’ zich bij café De Fles in Steenbergen, in 2017 bij de Duiventoren op Welberg. The Final Countdown vindt plaats op zaterdagavond 23 maart in het theater van Myra Ceti aan de Wouwsestraat in Steenbergen. De West-Brabantse band Frontaal en Zero Friction uit Steenbergen zullen de sterren van de hemel rocken en de opbrengst, ook van de loterij, gaan uiteraard naar het goede doel. Wielekker wil rocken for KiKa, kan voor de aanschaf van tickets bellen naar 06-15583339 of mailen naar leoosseweijer@ziggo.nl

Foto: Rock for KiKa was al drie keer een meer dan geslaagd muziekfeest voor het goede doel en dat hoopt Leo Osseweijer op 23 maart nog eens dunnetjes over te doen.

Uit de Steenbergse Courant