dinsdag 28 mei 2019, 13:00

vv Steenbergen zoekt trainer voor de tweede selectie

STEENBERGEN – Voetbalvereniging Steenbergen is voor nieuwe seizoen op zoek naar een ambitieuze trainer voor de tweede selectie. Deze selectie bestaat volledig uit spelers uit eigen geleding, met een leeftijd van 18 tot begin 30 jaar. Het 2e elftal speelt al enkele seizoenen in de reserve 2e klasse en bekleedt daar vaak een positie in het linker rijtje.

De jeugd selectieteams komen uit in de hoofdklasse/top 1e klasse en hiervan zullen de komende jaren diverse spelers doorstromen naar de 1e en 2e selectie, met in seizoen 2019/2020 al een flinke groep spelers die reeds 1e elftal-ervaring heeft opgedaan.
Het diploma UEFA C is een pré voor deze functie, maar het behalen van dit diploma kan in onderling overleg gecombineerd en gefaciliteerd worden. “De nieuwe trainer komt terecht in een levendige vereniging, waarin veel (voetbal gerelateerde) activiteiten worden georganiseerd voor zowel onze jeugd- als seniorenleden. De afgelopen jaren heeft vv Steenbergen 1 zich ontwikkeld tot een stabiele derdeklasser en een sterk 2e elftal draagt bij aan de continuering van deze ontwikkeling”, aldus Jasper van Tilburg, namens de voetbalvereniging.
Meer info over de functie is te vinden op de website www.vvsteenbergen.nl. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht om hun motivatie kenbaar te maken, dit kan per mail via: voorzitter@vvsteenbergen.nl of bij een van de bestuursleden.

Uit de Steenbergse Courant