Afbeelding
vrijdag 10 mei, 12:00

Laatste thuiswedstrijd vv Steenbergen tegen Seolto uit Zevenbergen

Steenbergen 1 - Seolto 1 Aanvang 14.30 uurNa een 2-tal weken zonder competitievoetbal begint het eerste elftal van v.v. Steenbergen morgen, zaterdag 11 mei, aan de laatste fase van de competitie. Te beginnen met de voorlaatste wedstrijd thuis tegen Seolto uit Zevenbergen, tevens de laatste thuiswedstrijd van de lopende competitie.

Tijdens de afgelopen winterstop stond de eerder afgelaste uitwedstrijd tegen deze vereniging op het programma welke door Steenbergen onnodig met 2-0 werd verloren. Deze nederlaag betekende toen wel dat de blauwwitten waren uitgeschakeld in de race om de titel, maar toch staat er momenteel zeker nog wel het een en ander op het spel. Samen met De Fendert is Steenbergen momenteel nog volop in de race wat betreft het behalen van de 3e periodetitel, hetgeen zou betekenen dat er na-competitiewedstrijden mogen worden gespeeld met als inzet een eventuele promotie naar de derde klas.

Steenbergen bezet momenteel de 4e plaats op de ranglijst met 3 punten minder dan Seolto en ook dat kan, afhankelijk van hoe de uitslagen van de laatste 2 competitierondes gaan uitvallen, een kans bieden om de nakompetitie te mogen spelen. Kortom, er staat nog van alles op het spel maar voorwaarde daarbij is wel dat Steenbergen dan om te beginnen morgen de wedstrijd tegen Seolto moet winnen. Gezien de krachtsverhoudingen tijdens de uitwedstrijd is dat zeker niet onmogelijk maar dan zal de inzet optimaal moeten zijn.

Een week later volgt dan nog de laatste wedstrijd voor de competitie, een uitwedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Smerdiek in St.Maartensdijk. Maar ook dat kan zeker nog best lastig worden gezien het gelijke spel van deze vereniging twee weken geleden tegen de aanstaande kampioen Tholense Boys.
De wedstrijd tegen Seolto begint morgen om 14.30 uur en wordt zoals altijd gespeeld op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen.


Uitslagen senioren v.v. Steenbergen van zaterdag 4 mei

De Markiezaten 3 - Steenbergen 2: 2-4; De Markiezaten 6 - Steenbergen 3: 1-1; Steenbergen 4 - Moc’17 7: 0-5; Steenbergen 5 - Sc.Stavenisse 2: 0-3; Papendrecht dames 2 - Steenbergen dames 1: 0-3.


Programma senioren v.v. Steenbergen voor zaterdag 11 mei

Steenbergen 1 - Seolto 1, aanvang 14.30 uur; Steenbergen 2 - Halsteren 4, aanvang 13.15 uur; Meto 2 - Steenbergen 3, aanvang 14.0 uur; Seolto 5 - Steenbergen 4, aanvang 15.00 uur; WHS 3 - Steenbergen 5, aanvang 12.45 uur; Steenbergen onder 23 - De Markiezaten onder 23, aanvang 13.15 uur; Steenbergen dames 1 - Moc’17 dames 1, aanvang 11.30 uur.

Door: John Rommers

Uit de Steenbergse Courant