Afbeelding
zaterdag 18 september 2021, 12:15

Senioren-quiz bij KBO Steenbergen

STEENBERGEN – De traditionele Senioren-quiz krijgt ook na het overlijden van organisator Paul Kil een vervolg. Ed Kil – de broer van Paul – pakt de quizmicrofoon op en zal de quiz leiden. Dat gebeurt zaterdag 2 oktober in gemeenschapshuis De Vaert tussen 14:00 en 16:30 uur.

Er wordt gespeeld met maximaal 10 teams van 4 personen. Aanmelden kan echter ook met minder personen, de organisatie vult dan groepjes aan tot het vereiste aantal. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, daarom de oproep voor aanmelding. Ook niet-leden van KBO kunnen zich – mits hun leeftijd 50+ is – opgeven voor deelname. Voor hen bedragen de deelnamekosten 4 euro per persoon, voor KBO-leden is deelname gratis.

Het gaat bij de quiz om parate kennis, het gebruik van een computer, laptop, tablet, GSM of andere hulpmiddel om antwoorden op de vragen op te zoeken is niet toegestaan. De quiz bestaat uit 8 ronden met elk 10 vragen. “Ook deze keer wacht de winnaars eeuwige roem en een leuk prijsje. Het belangrijkste bij deze quiz is dat deze een gezellige, spannende en ook ontspannende middag oplevert”, zo laten de organisatoren weten.
Aanmelden voor de quiz kan bij Helma van Oers, telefoon (0167) 563 588.

foto’s: beelden uit de senioren quiz in 2018 met quizmaster Paul Kil.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant