Afbeelding
woensdag 19 februari 2020, 10:00

Slagwerkschool Brok viert 25-jarig jubileum met drumshows

STEENBERGEN – Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van zijn slagwerkschool heeft Marco Brok 2 superslagwerkers uitgenodigd voor een tweetal drumshows. De eerste is interactief, de tweede show is een muzikale presentatie.

“Beide shows zijn meer dan de moeite waard om te bekijken en te beluisteren. Ze worden op zondagmiddag 8 maart gegeven. De eerste show begint die middag om 13:30 uur. Deze is interactief, dat betekent dat belangstellende slagwerkers zelf mee kunnen spelen. De tweede show is de zo geheten ‘Drumbassador drumshow’. Hierin laten de drumbassadors René Creemers en Wim de Vries zien en horen wat deze drumgiganten in huis hebben”, zo vertelt Marco Brok. Hij raadt belangstellenden wel aan om op tijd te reserveren, want hier geldt ‘vol is vol’. Tickets kunnen worden besteld via www.ticketkantoor.nl/shop/Brok.

25 jaar passie

Marco Brok geeft aan dat zijn passie na 25 jaar nog even sterk is. “Ik geniet elke dag met volle teugen van het trommelen”. De docent slagwerk heeft momenteel zo’n 80 leerlingen waaraan hij les geeft. Dat gebeurt zes dagen per week.  “Er zijn leerlingen die privé les krijgen, maar ik geef ook duo en triolessen. Daarnaast is er een Sambagroep die les van me krijgt”. Naast het lesgeven is Brok freelance muzikant en treedt hij op bij evenementen, openingen en feestjes. In de afgelopen kwart eeuw hebben honderden leerlingen zijn lessen gevolgd. “Er zijn ook leerlingen die jarenlang met veel plezier de lessen volgen”.

Informatie over slagwerkschool Brok is te vinden op www.slagwerkschoolbrok.nl.

Foto: Voor Marco Brok is trommelen een ware passie. Ook na 25 jaar lesgeven geniet hij nog elke dag.

Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant
Door: Peter Vermeulen

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant