woensdag 15 april 2015, 08:00

Footgolfcompetitie bij voetbalclubs

STEENBERGEN – Op de sportparken van vv Steenbergen, NVS, Divo en vv Dinteloord wordt van eind april tot en met eind mei een Footgolf-competitie gehouden.

Deze vier clubs beschikken allemaal over een 9-holes footgolfbaan, maar geen enkel parcours is hetzelfde. Er wordt in koppels gespeeld; het tweetal dat de bal zo min mogelijk hoef te raken om ’m in de verschillende holes te krijgen is de winnaar. Er wordt zowel per speelronde om prijzen gestreden, maar ook in de vorm van een algemeen klassement.

De deelnamekosten bedragen 2,50 euro p.p. per keer, of 8,00 euro voor alle vier de wedstrijden samen. De aftrap van het toernooi is op zaterdag 25 april bij NVS in Nieuw-Vossemeer, zaterdag 2 mei strijken de footgolfers neer bij Divo in Dinteloord, zaterdag 9 mei bij vv Dinteloord en tot slot op zaterdag 23 mei bij vv Steenbergen. De speeltijd is steeds van 17.00 tot 20.30 uur. Van tevoren inschrijven is verplicht en kan via info@sportparkuitje.nl. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de vier clubs en bij Martijn Hagens via het voornoemde emailadres of op 06-53335157.

Uit de Steenbergse Courant