Afbeelding
zaterdag 8 juni 2019, 11:00

Black Armerican Gospel bij Open Deur

STEENBERGEN – Kerkgenootschap ‘Open Deur’ ontvangt op Eerste Pinksterdag – zondag 9 juni –  de groep Black American Gospel. Deze zanggroep verzorgt tussen 10:30 en 11:00 uur een concert in het kerkgebouw aan de Geert Vinkestraat 2. Alle belangstellenden zijn daarbij welkom.

Black American Gospel staat onder de bezielende leiding van Edith Casteleyn. Zij komt dan met het koor en haar band naar Open Deur. Volgens de organisatoren belooft dit een bijzonder swingend concert te worden. “Edith Casteleyn heeft een geheel eigen stijl en weet samen met haar band en het koor Black American Gospel van elk optreden een waar Gospelfeest te maken. Het concert start om 10:30 uur, de zaal gaat reeds om 10:00 uur open en dan worden bezoekers ontvangen met koffie. Rond de klok van 11 uur is er een korte overdenking van een tiental minuten over het hoe en waarom van Pinksteren. Daarna volgt het tweede deel van dit concert, dat tot 12:00 uur duurt.

Gratis toegang

Toegang tot dit concert is geheel gratis, al wordt wel een collecte gehouden om de onkosten van deze ochtend wat te dekken.
Wie meer informatie wenst over Edith Casteleyn kan die vinden op de website www.edithcasteleyn.com.

Uit de Steenbergse Courant