Gezellig druk In het Wapen van Steenbergen bij het Matinee tussen Thee en Diner
Gezellig druk In het Wapen van Steenbergen bij het Matinee tussen Thee en Diner Jan de Langen
dinsdag 21 maart, 10:00

Gezelligheid troef bij Matinee tussen Thee en Diner.

STEENBERGEN – Zondagmiddag zat het Wapen van Steenbergen vol liefhebbers van gezelligheid en livemuziek. De dames van Matinee tussen Thee en Diner wisten Sjerrie Denz te strikken voor een live optreden. Het werd een mooie start van het 10-jarig jubileum.

Het wordt alleen maar leuker

Met het eerste Matinee ging zondag ook het 10-jarig jubileum van start. “We gaan er een bijzonder jaar van maken” belooft Ineke van Middendorp. “Want 10 jaar Matinee tussen Thee en Diner hadden wij nooit durven dromen. Toch lukt het Ineke Herselman, Ria Veraart en Ineke van Middendorp om van het Matinee tussen Thee en Diner een welkom uitje voor een mooie groep liefhebbers te maken. “Het is altijd spannend hoeveel mensen er komen” benadrukt van Middendorp. “Maar telkens zijn we weer verrast hoe gezellig de middag verloopt.”

Voetjes van de vloer

Zondagmiddag gaf Sjerrie Denz een optreden. Het duo, bestaande uit Anja de Jong en Roy von Banniseht, zongen allerlei nummers van de jaren 60 tot jaren 80. Er werd gedanst en meegezongen. De uitnodiging om mee te doen met een zeer bekend liedje van ‘Luv’ werd met veel plezier aangenomen. Daarmee was het eerste Matinee een feit.

Nog meer op het programma

“Maar” verzekerde van Middendorp. “Er volgt nog veel meer. 11 juni hebben we een mooi programma. Maar ook in oktober én november hebben we iets bijzonders.” De drie dames hebben alle Matinees al voorbereid. De optredens zijn bekend, maar blijven nog even een verrassing. Eén ding is zeker. De dames sluiten het 10-jarig bestaan met een heel mooi programma af!

Tekst: Tineke Feskens Foto’s: Jan de Langen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Voetjes van de vloer
Afbeelding
Afbeelding
Sjerrie Denz in actie

Uit de Steenbergse Courant