Door Dik & Dun Roparunteam Steenbergen

Ons doel

Bij Door Dik en Dun ligt de nadruk op het organiseren van activiteiten waarbij sportief bezig zijn en mensen in beweging krijgen één van de speerpunten is. Doel van dit alles is om naast dit sportieve element, geld in te zamelen voor de landelijke Stichting Roparun. 

Daarnaast is het een belangrijke doelstelling om de Roparun gedachte in Steenbergen en omgeving zo breed mogelijk uit te dragen en samen te werken met andere teams. Het is verheugend om te constateren dat in de loop der jaren steeds meer regionale Roparunteams zijn opgericht en de doorkomst van de Roparun in de Steenbergen een geweldig feest is geworden.

Over Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Over Stichting Door Dik & Dun

Door Dik en Dun gaat in 2022 voor het 25e jaar meedoen aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Natuurlijk is voor ons het besluit om weer mee te doen snel genomen, maar er is meer. Het kost maanden van voorbereiding, zowel conditioneel als organisatorisch. Dit laatste heeft vooral betrekking op het regelen van diverse activiteiten om zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen.  Wij leveren naast de sportieve prestatie, samen met én dankzij u ieder jaar weer een forse bijdrage aan de Stichting Roparun.

Contactgegevens

Door Dik & Dun Roparunteam Steenbergen

Steenbergen


Actuele aanbiedingen