Cycle Club Dinteloord (CCD)

Elke dag is een fietsdag! Fietsen kan men immers altijd en overal; alleen, samen of in een groep. En fietsen is uiteraard gezond, goed voor de conditie en milieuvriendelijk. Het is daarom logisch dat toerfietsen zo populair is.

Een belangrijk kenmerk van het toerfietsen is het ontbreken van het wedstrijdelement. Toerfietsers rijden voor hun plezier en ontspanning. De één is puur recreatief bezig, de ander is weer meer sportief gericht, afhankelijk van eigen wensen en mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zomaar een eind gaan fietsen, maar het is leuker gebruik te maken van de mogelijkheden die Cycle Club Dinteloord u biedt.

Als het fietsen goed bevalt, kun je lid worden van Cycle Club Dinteloord. Het is gezelliger om met anderen te fietsen. CCD houdt wekelijks trainingstochten en neemt vaak met meerdere leden aan een georganiseerde tocht deel. Binnen de club is veel deskundigheid aanwezig over allerlei aspecten van het toerfietsen. Hier krijg je adviezen over een verantwoorde beoefening van het toerfietsen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een mail naar bestuur@ccdinteloord.nl en rijd gewoon eens een keertje mee. Je zult zien hoeveel plezier je kunt beleven aan het fietsen bij de CCD. Hopelijk tot binnenkort!

Contactgegevens

Cycle Club Dinteloord (CCD)

Steenbergen


Actuele aanbiedingen