Afbeelding
maandag 25 februari 2019, 09:00

Praktijk Memo geopend met Open Huis

STEENBERGEN – Dinsdagmiddag opende de nieuwe praktijk Memo in de Witte Villa aan de Lindenburghlaan 2c. Vanwege deze opening ontvingen oprichters Peter Steenkist en Marjon van Rees tijdens een Open Huis de belangstellenden. Dat waren niet alleen bezoekers die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg, maar er was ook interesse vanuit de lokale gemeenschap.

“De spontane belangstelling van inwoners uit deze gemeente vinden we extra leuk”, vertelt Peter Steenkist. “Wij hebben ons heel bewust in Steenbergen gevestigd, omdat we al een flink aantal mensen uit deze gemeenschap ondersteunen met waar wij goed in zijn: integrale geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Door onze vestiging hier staan we nu ook midden in deze gemeenschap en hoeft men voor het merendeel van onze dienstverlening niet naar bijvoorbeeld Bergen op Zoom te komen”.

Memo werd tien jaar geleden opgericht. De organisatie is in het afgelopen decennium gegroeid naar 65 medewerkers die op vijf locaties werkzaam zijn. In Steenbergen beschikt Memo over ruimtes voor onderzoek, speltherapie en groepstherapie. Elders wordt dagbesteding, arbeidstraining en scholing geboden.

Foto: De oprichters van Memo: Marjon van Rees en Peter Steenkist.

Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant