Evenementenkalender

Afbeelding

Haringparty Lions Steenbergen

donderdag 20 juni 2024 18:00

Donderdag 20 juni organiseert Lions Steenbergen tussen 18:00 en 21:00 uur de jaarlijkse Haringparty. Dat gebeurt in Bistro-bar DOK aan de Kade 2. De kaartverkoop voor deze party is inmiddels gestart. De opbrengst van de toegangskaarten en de gehouden veiling en loterij gaat dit jaar naar de Stichting Welzijn Visueel Gehandicapten (WéViGé). Die ondersteunt visueel gehandicapten in onze regio.

Het concept voor de Haringparty is gelijk aan voorgaande jaren. Een drankje, een visje (of een vleesje), muzikale omlijsting en de ontmoeting met mensen uit Steenbergen en omstreken. Voor een bedrag van 47,40 per persoon is het zowel onbeperkt drinken en smullen, terwijl meteen een goed doel wordt ondersteund. Kaarten kunnen online worden gereserveerd via www.ncqr.nl/?qr=117.

Locatie