Evenementenkalender

Afbeelding

Bezoek Schoenenmuseum KBO-Steenbergen

woensdag 3 april 2024 0:00

STEENBERGEN - Secretaris Helma van Oers-Huijsmans laat weten dat de leden van KBO-Steenbergen op woensdag 3 april een uitstapje zullen maken naar het ‘Schoenenkwartier’ in Waalwijk. Voorheen heette dat het Nederlands Leder- en Schoenenmuseum. Het bezoek begint met koffie, waarbij de bezoekers een ‘Halve Zool’ nuttigen. Na het bezoek aan het museum kunnen de reizigers gaan lunchen in het centrum van Waalwijk.

 Tussen 14:00 en 15:00 uur staat vervolgens een rondleiding gepland in de St. Jan de Doper, de grootste neo-byzantijnse kerk in Nederland. Om 16:30 uur vertrekt het gezelschap naar Terheijden waar wordt aangeschoven voor het diner. Rond de klok van 20:00 uur wordt de aankomst in Steenbergen en Dinteloord verwacht. Deelname kosten voor dit reisje bedragen 68 euro voor leden, niet-leden betalen vijf euro meer. Wie in het bezit is van een geldige Museumjaarkaart betaald 12,50 minder.
Voor nadere info en aanmelding kan contact worden opgenomen met het secretariaat van KBO-Steenbergen via avanoers@home.nl of telefoon (0167) 563 588.